English
Televíziós műsorainkFilmkészítésCD/DVDStúdiószolgáltatásokTermékeinkKapcsolat/Rólunk
  Szabadidő Magazin
Út Rióba
Út Londonba
Egy perc 1 élet H2O Magazin
Útravaló Magazin Zebra MagazinKerékpártúra
Veszélyben Magazin

 
       
 
Gazdasági műsorok
Sportműsorok Kulturális műsorok
Ismeretterjesztő műsorok
Utifilmek
Dokumentumfilmek Közszolgálati műsorok
 
       
 

Televíziós produkcióink

Szabadidő Magazin

Pörgős heti sport magazin 26 percben az m4 televíziós csatornán.
Azoknak akik szeretik a sportot, akik szeretik szabadidejüket sporttal, egészséges, aktív mozgással tölteni.

Út Rióba

2015. július 30. – 2016. augusztus 3-a között új, hetente fél órában jelentkező magazinműsor indul Kovács „Kokó” István olimpiai arany-és bronzérmes ökölvívónk vezetésével az M4 Sporton. A Rio de Janeiró-i olimpia felvezetéseként jelentkező Út Rióba című műsor betekintést enged a felkészülési időszak legizgalmasabb eseményeinek kulisszái mögé. A magazin közelebbről is bemutatja a hazánkat 2016-ban, az ötkarikás játékokon képviselő sportolókat, valamint a szórakoztatáson túl, friss és hasznos információkkal kívánja ellátni a hazai sportélet szerelmeseit.

Az Út Rióba című műsor indulása már tulajdonképpen hagyománynak számít, hiszen annak idején a 2008-as pekingi, illetve a 2012-es londoni olimpiai játékokat is hasonló tematikájú felvezető műsor előzte meg. A most induló magazin célja, hogy friss, naprakész információkkal lássa el a hazai sportrajongókat, játékkal csábítsa érdeklődésre a játékos kedvű nézőket, illetve hogy kikapcsolódásként is szolgáljon: betekintést enged a sportolók és a felkészülésüket segítő szakemberek hétköznapjaiba, harcaiba, sikereibe is..
[További információ: www.utrioba.hu]

Út Londonba

A Magyar Televízió 2011 áprilisában Út Londonba címmel olimpiai magazinműsort indított az m1 csatornán az X-Trame Stúdió közreműködésével. A pörgős, fiatalos információs és háttérműsor a sportrajongók mellett mindazok számára izgalmas kikapcsolódási lehetőséget kínál, akik érdeklődnek az olimpiára készülő sportolók és szakemberek mindennapjai iránt. A műsor betekintést enged a kulisszák mögé, bemutatja, hogyan készülnek sportolóink és csapataink az olimpiai megmérettetésre. A műsor internetes oldalán játékra is van lehetőség.
[További információ: www.utlondonba.hu]

Egy perc 1 élet

Egy perc 1 élet cimmel közlekedésbiztonsági magazin indult az m1-en heti rendszerességgel.

Útravaló

Útravaló cimmel közlekedésbiztonsági magazin indult az m1-en heti rendszerességgel. Műsorunk témái: viselkedési normák és közlekedési tanácsok: Közúton, vasúton, vízen és levegőben közlekedő járműveken… vagyis amit a közlekedésibiztonságról tudni illik.

Zebra

Biztonsági öv, gyűrődési zóna, kanyarfény, ütközésvédelem, ABS, ESP és még sorolhatnánk, mi minden teszi biztonságosabbá a közlekedést az utakon. A Duna televizióban havonta jelentkező műsorunkban nemcsak az autósvilág, hanem a légi- és vízi közlekedés biztonságával is foglalkozunk. A bringások és motorosok sem kerülik el figyelmünket, de a Zebrán a gyalogosé az elsőbbség...

Veszélyben

2011 Októberben indult új dokumentum műsorunk a Duna Televízióban ”Veszélyben” címmel heti rendszerességgel. Dokumentumfilmünkben olyan szervezetek, közszolgák munkáját, veszélyes helyzeteit mutatjuk be, amelyek során saját életüket is kockáztatják azért, hogy másokon segítsenek.
Megmutatjuk a kulisszatitkokat, hőseink (katonák, rendőrök, tűzoltók, mentősök, vámosok) emberi pillanatait; akciójeleneteinkkel és a műsorvezető(k) folyamatos jelenlétével a néző is átélheti, milyen áldozatos munkát vállalnak értük szereplőink

 
 

Régebbi műsoraink

Az X-Trame Studio sport és egészség témájú televíziós produkciók mellett számos gazdasági, kulturális és ismeretterjesztő műsort készített hazai és külföldi televíziós csatornák részére. Műsoraink közül kiemelkedik a CNBC Europe számára készített The New EU című, 7 részes gazdasági műsor, amely az Európai Unióhoz csatlakozó országokról készített körképet 2002-ben. Hawaii Hullámok a Duna Partján című produkciónkhoz televíziós stábunk először kapott Kelet-Európából engedélyt arra, hogy az amerikai csendes-óceáni flotta valamennyi fegyverneménél forgathasson.

Kulturális műsoraink között utifilmek (A gótika csodája: Moint-Saint-Michel), és turisztikai sorozatok (Világörökségek Magyarországon) találhatóak. Gazdasági műsoraink (Lendületben, Gyilkos üzlet, The New EU) mellett ismeretterjesztő filmeket (Magyarország Őshonos Háziállatai, Dr. TV2) is készítettünk. Tér-Hatás című, 1997-ben készített produkciónk belsőépítészettel foglalkozott.

Vissza

 
Deutsch English