English
Televíziós műsorainkFilmkészítésCD/DVDStúdiószolgáltatásokTermékeinkKapcsolat / Rólunk
  Kapcsolat
Hírek
Rólunk
Munkatársaink
Minőségfilozófiánk
Partnereink
 
       
 

 

 
 

Hírek
 

 
             
 
.
 

H2O Magazin - www.h2omagazin.hu
.

 
  Út Pekingbe   A vitorlás versenyekről készült filmek letölthetők a www.h2omagazin.hu weboldalról.  
             
.
.
 

X-Trame stáb Kínában
.

 
  Út Pekingbe   Kínában, az előolimpián forgatott az Út Pekingbe című műsorhoz az X-Trame Stúdió csapata 2007 augusztus 20 és 31 között. A stáb a kajak-kenu és birkózás bajnokság mellett a Pekingi Olimpia előkészületeit, a szállás- és étkezési lehetőségeket, az építkezéseket, utazást, és a kint dolgozó szakembereket forgatta. A felvételeket az Út Pekingbe című műsorban tekinthetik meg az érdeklődők, illetve letölthetik a www.utpekingbe.hu weboldalról is.  
             
.
.
 

Út Pekingbe olimpiai magazinműsor
.

 
  Út Pekingbe  

A Magyar Televízió 2006 novemberében Út Pekingbe címmel olimpiai magazinműsort indított az m1 csatornán az X-Trame Stúdió közreműködésével. A pörgős, fiatalos információs és háttérműsor a sportrajongók mellett mindazok számára izgalmas kikapcsolódási lehetőséget kínál, akik érdeklődnek az olimpiára készülő sportolók és szakemberek mindennapjai iránt. A műsor betekintést enged a kulisszák mögé, bemutatja, hogyan készülnek sportolóink és csapataink az olimpiai megmérettetésre. A műsor internetes oldalán játékra is van lehetőség, amelynek fődíja egy kétszemélyes út a Pekingi Olimpiára. [Játék és további információ: www.utpekingbe.hu]

 
             
.
 
 

David Merlini trailer
 

 
  Casa Fidelio  

David Merlini bemutató klippje a szabadulóművész pályafutásának legnagyszerűbb pillanatait eleveníti fel.

Letöltés

David Merlini honlapja

 
             
 
 
 

Aquacust referenciafilm
 

 
  Casa Fidelio   Az Aquacust Vízveszteség-elemző Kft. referenciafilmje a cég tevékenységét mutatja be.  
             
 
 
 

X-Trame stáb a Volvo Ocean Race-en
 

 
  Casa Fidelio  

Az X-Trame Stúdió 2 fős stábbal vett részt a Volvo Ocean Race befutóján Götheborgban, ahol exkluzív interjúkat készített a hajók legénységével a H2O Magazin - Volvo Ocean Race különkiadása számára.

A film a Volvo Ocean Race földkerülő versenyt nyomon követő 6 részes sorozat lezáró darabja volt, amelyet 2006 augusztus 1-én vetített a Sport 1 televízió.

 
             
 
 
 

Új kamerák érkeztek az X-Trame Stúdióba
 

 
  Casa Fidelio   Az X-Trame Studió 3 db Sony DSR-400 típusú kamerát vásárolt, amelyeket televíziós produkciói forgatásához használ, illetve bérbe is ad.

Kamerabérlés
 
             
 
 
 

Svájci televízió: Casa Fidelio
 

 
  Casa Fidelio   Az X-Trame Stúdió készítette el a drogterápiával foglalkozó svájci Casa Fidelióról szóló német nyelvű dokumentumfilmet, a svájci televízió számára.  
             
 
 
 

Euroice: Pinocchio on Ice
 

 
      Az X-Trame Stúdió készítette el az EUROICE előadásából azt a zenés DVD-t, amely jégbalett formában eleveníti fel a gyermekek és felnőttek kedvenc mesefiguráját. A DVD borítóját és korongtervét a Corvus Design tervezte.  
             
 
 

T-Mobile Kékszalag Nagydíj az Eurosporton

 
    Az Eurosport 2006. július 12-én este 21:45-kor vetíti a T-Mobile Kékszalag Nagydíjról készült összefoglalónkat.  
             
 
 

X-Trame stáb az Antigua Sailing Weeken
 

 
      Stúdiónk 3 fős stábbal vett részt a világhírű Antigua Sailing Week vitorlásversenyen, ahol a H2O Magazin számára készített felvételeket.  
             
 
 
 

Új székházban az X-Trame Stúdió
 

 
  X-Trame Studio   10 éves születésnapját új székházzal ünnepelte az X-Trame Stúdió. A háromszintes zuglói épület 270 négyzetméteren ad otthont a 3 montírozónak, átírónak, szerkesztőségi és irodai helyiségeknek.  
             
 
Deutsch English