English
Televíziós műsorainkFilmkészítésCD/DVDStúdiószolgáltatásokTermékeinkKapcsolat / Rólunk
  Kapcsolat
Hírek
Rólunk
Munkatársaink
Minőségfilozófiánk
Partnereink
 
       
 

 

 

Minőségfilozófiánk

Stúdiónk 1995-ös megalapításától kezdve törekedett a legszigorúbb minőségi elvárásoknak is megfelelni.

A filmgyártás sikere, az elkészült produkció minősége jelentősen függ a forgatás és az utómunkálatok során felhasznált technikai eszközök minőségétől éppen úgy, mint a filmkészítésben részt vevő szakemberek képzettségétől, gyakorlatától és kreativitásától; illetve a gyártási folyamat előrelátó megszervezésétől és az erőforrások hatékony elosztásától.

A technikai eszközök területén az X-Trame Stúdió hazánk legjobban felszerelt videó- és utómunka stúdiói közé tartozik. Rendszeresen karbantartott infrastruktúránk két digitális és egy analóg utómunka stúdióból, korszerű számítógépparkból, professzionális kamerákból és a technikai eszközök, illetve a stáb mozgatását lehetővé tévő gépkocsiparkból áll. Az eszközök költséghatékony felhasználásán túl a cég vezetése a kezdetektől fogva érdeklődött a technikai újdonságok és különleges eszközök iránt: ezért rendelkezünk például sisakra szerelhető, víz alatti és éjszakai kamerákkal is.

Munkatársaink kiválogatása során figyelmet fordítunk a képzettségre és tapasztalatra éppen úgy, mint a kreativitásra és a szakma iránti elkötelezettségre. Több éves/évtizedes szakmai múlttal rendelkező vezető munkatársaink mellett számos fiatal szerkesztő, operatőr és vágó mélyítette el szakmai tudását a közös munka során. Stúdiónk szerződéses viszonyban áll a CDM Média-Informatika Intézettel, amely a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karának partnereként média szakos egyetemi hallgatókat küld stúdiónkba gyakorlati oktatásra. Stúdiónkban szemeszterenként 18-20 egyetemi hallgatót oktatunk.

Gyártási folyamatainkat a filmes és reklámipar szigorú követelményeinek megfelelően szerveztük meg, szem előtt tartva a soktagú stáb zökkenőmentes együttműködését, a bonyolult technológiákat, a televíziós adások biztonságát lehetővé tévő logisztikai feladatokat éppen úgy, mint a kreatív és önálló munkavégzés szabadságát. Valljuk, hogy minőségi filmek, termékek és szolgáltatások csak minőségi folyamatok eredményei lehetnek. Ezért tartjuk fontosnak, hogy 2003 nyarán a Lloyd's Register Quality Assurance auditálta ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket.

 
Deutsch English