English
Televíziós műsorainkFilmkészítésCD/DVDStúdiószolgáltatásokTermékeinkKapcsolat/Rólunk
 
International Creative Media Team Kft.
1147 Budapest,
Czobor u. 68.
Tel/Fax: 468-4000
E-mail: info@icmteam.net
 
       

 

International Creative Media Team Kft.

Az International Creative Media Team Kft. 1999 novemberében jött létre, mint az X-Trame Videó Stúdió kommunikációs és rendezvényszervező ügynöksége. A cég elsődleges feladata események, rendezvények megszervezése, illetve az ezekhez kapcsolódó reklám- és kommunikációs tevékenység.

A cég első nagy projektje a Nokia Hungary 2000 indoor szörf verseny előkészítése és megszervezése, a rendezvény televíziós közvetítése és promóciója, illetve a hozzá kapcsolódó sajtótájékoztatók megrendezése volt a Budapest Sportcsarnokban.

Az ICM Team nevéhez fűződik Bessenyei Péter műrepülő világbajnok 2001-es Lánchíd alatti repülése: az élőben 40.000 néző előtt lezajlott eseményt a világ 5 földrészének 47 országában követhették figyelemmel élő televíziós közvetítésben az érdeklődők.

Hasonló nagyszabású projektünk volt a CNBC Europe pénzügyi és gazdasági hírcsatorna 2003 őszén vetített 7 részes sorozata, a The New EU, amely az Európai Unióhoz csatlakozó országok gazdasági perspektíváit mutatta be, és amelyet adásonként 83 millióan követtek figyelemmel.

Nagy projektjeink mellett számos sportműsort, gazdasági portréfilmet, riportot, reklám- és referenciafilmet készítettünk az X-Trame Videó Stúdióval közösen.   X-Trame Show Reel

2005-ben az X-Trame vezetősége újjászervezte a céget: az üzleti kommunikációs szolgáltatások bővítése az üzleti élet szereplőit, a nagy- és középvállalatokat, illetve a szakmai kiállítások, szakvásárok rendezőit célozza meg. Az ISO 2000:2001 minősítéssel rendelkező X-Trame Videó Stúdió kapacitására és szakembereire alapozott szolgáltatások a vállalati PR- és marketingkommunikáció professzionális szintre emelését tűzik ki célul, figyelembe véve a vállalatok marketing- és PR-tevékenysége során felmerülő kommunikációs igényeket. Az átszervezéssel együtt a cég az internetes marketingkommunikáció területére is kiterjesztette portfólióját, egységes színvonalú és arculatú ATL eszközöket kínálva.


 
Deutsch English